Loading...
Kategori:

Luxury hair self tanning mousse

299kr

Self tanning Mousse som ger en vacker och omedelbar gyllene färg på din hud. 200 ml per flaska.

299kr

Mousse som ger en vacker och omedelbar gyllene färg på din hud. Välj ljusare eller mörkare nyanser genom att enkelt lägga på fler omgångar. Denna self tanning mousse är snabbtorkande med minimerad “self tan” lukt! Resultatet varar i upp till 7 dagar och bleknar på ett naturligt sätt. Lämpligt för ansikte, kropp och alla hudtoner.

Innehåller 100% naturligt verksamma ingredienser. (DHA) som godkänts av Ecocert, helt fri från parabener. Luxury Hair Self Tanning Mousse är mycket lätt att applicera.

Bruksanvisning
För bästa resultat, genomför vaxning eller rakning 24 timmar före applicering. Exfoliera grundligt för
att jämna ut huden före applicering. Applicera på ren, torr hud. Använd inte fuktighetskräm före applicering. Applicera med cirkelrörelser. Börja applicering av en liten mängd, lägg till mer färg på huden i skikt för att ge en mörkare färg, om så önskas. Blanda jämnt över ansikte och kropp.

Efter applicering, använd en liten mängd fuktighetskräm på områden av torr hud, såsom armbågar, händer, knän och hälar för att förhindra en mörkare solbränna. Tvätta händerna genast med tvål, för att undvika färg på handflatorna. Låt torka i ca 5 minuter innan påklädning. Undvik att bada i upp till 7 timmar. Återfukta efter bad eller dusch för att förlänga din solbränna.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Luxury hair self tanning mousse”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *