Loading...
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Löshår keratinvax

499kr

Med keratin vax löshår får du ett vackert hår som håller länge. Känn dig mer självsäker när ditt hår både blir tjockare och längre än någonsin! Varje paket innehåller 20 slingor som vardera är 50 cm långa.

Ask mörkblondAsk mörkblondBlondBlondBrunsvartBrunsvartKall brunKall brunKall ljusbrunKall ljusbrunMörkblondMörkblondSvartSvartVarm brunVarm brunVarm ljusbrunVarm ljusbrunVery blondVery blond
Nollställ

499kr

löshår keratinvax lavish

Löshår av högsta kvalitet

Vårt löshår keratinvax består av 100% äkta europeiskt Remy hår. Remy hår klassas som den mest högkvalitativa typen av löshår som finns på marknaden idag. Eftersom håret är äkta smälter det in perfekt tillsammans med ditt egna hår. Det blir på så vis svårt för andra att märka att du faktiskt bär löshår.

Läs mer om produktdetaljer

Få tjockare och längre hår

Genom att bära löshår får du inte bara mer volym, utan också längre hårsvall. Dessa egenskaper har i alla tider förknippats med ungdomligt och levande hår. Oavsett om du vill bli fin för festen, eller vill ha en bestående look, kommer du bli nöjd med skillnaden.

100% äkta Remy löshår

Få fylligare och längre hår

Matchar din naturliga hårton

Lika tåligt som vanligt hår

Skötselråd för ditt löshår

Eftersom löshår är äkta hår bör det skötas med omsorg. Löshår av typen keratinvax håller i ca 3 månader, men upp till så länge som 6 månader om det tas om hand på bästa möjliga sätt. Vi har därför samlat tips som hjälper dig att få ut det mesta av ditt drömhår.

Fläta håret under sömn och träningspass

Genom att fläta ihop håret under natten eller när du tränar undviker du att löshåret blir trassligt. En extra bonus är att du tack vare flätan vaknar med supersnygga lockar!

Borsta ditt hår frekvent

Se till att borsta genom håret minst två gånger dagligen. Samtidigt kan du passa på att reda ut fästen för löshåret med hjälp av dina fingrar. På så vis uppstår inga tovor och håret håller sig dessutom behåller glans och lyster. Se till att du startar i topparna när du borstar, och att du sedan arbetar dig uppåt sektion för sektion. Detta gör att håret blir enklare att reda ut och minimerar slitage.

Håll håret torrt ofta

Hår som är fuktigt är mer ömtåligt än hår som är torrt. På grund av detta rekommenderar vi att du borstar igenom håret före dusch. Sedan reder du ut ditt fuktiga hår, sakta och försiktigt med fingrarna. Se till att det torkar innan du börjar borsta håret åter igen. Viktigt att tänka på är att aldrig sova med blött hår, detta orsakar slitage på löshår och ditt egna hår.

Använd rätt hårvårdsprodukter

För att ta hand om ditt löshår optimalt ska du använda schampo, balsam och hårserum som du fått rekommenderat av din frisör. Se till att applicera både balsam och serum varje gång då tvättat håret. Undvik att använda balsam och serum på fästen.

Tvätta håret varsamt

När du tvättar håret, gör det då varsamt och dra fingrarna nedåt. Se till att inte gnugga hårt. Ditt hår blir rent och fint utan gnuggning. Undvik även att tvätta håret genom att luta dig över badkar eller liknande. När ditt hår är blött bör det hänga rakt nedåt. Därför ska du varken linda in det i en handduk eller sätt upp det före det känns helt torrt.

Hållbarhet

Tas löshåret hand om på bästa sätt brukar det hålla i omkring tre månader. Löshåret kan trasslas ihop när respektive fästen hamnar på längre avstånd från hårbotten, vilket sker naturligt då håret växer. Efter ca tre månader bör man med fördel ta ur löshår vilket vi på Lavish salong kan hjälpa dig med. Hör även gärna med oss för vidare frågor.

Frågor och svar

Vad är Remy hår?

Remy hår betyder att alla hårstrån är vända åt samma håll, vilket gör att de håller bra och inte tovar sig. Remy hår är enligt många den i särklass finaste kvaliteten av människohår.

Kan jag sola och bada med löshår?

Ja, om du inte doppar håret. Vårt löshår är äkta hår och behöver skötas precis som det egna håret. Saltvatten, klor eller sol är inte bra för håret då det torkar ut håret.

Kan jag träna med löshår?

Absolut, det går jättebra.

Hur ofta måste jag tvätta håret?

Så sällan du vill. Precis som med allt annat är ingenting bra när man gör det för ofta. Använd med fördel de produkter som vi rekommenderar för att löshåret ska hålla sig fint länge.

Kan jag sätta upp löshåret?

Våra små fästen gör det möjligt för dig att ha viken frisyr du än önskar.

Vad är priset för hårförlängning?

Priser varierar beroende på den längd, mängd och metod som man väljer. Om det är första gången du ska till oss ber vi dig att boka en konsultation så kan vi titta på ditt hår och berätta mer.

Vilken kvalitet har löshåret?

Vårt löshår är Remy hår och är därav 100% äkta hår.

Vad skiljer mellan olika löshårs metoder?

Löshår med keratinvax är slingor som är sammanbundna med keratin, vilket fungerar likt ett lim. Keratin är även ett ämne som finns naturligt i ditt egna hår. Slingorna sätts samman med hjälp av en värmetång.
Löshår med ringar (soft rings), också känt som loop hair, består av små mikroringar som sätts in i ditt egna hår genom att klämmas ihop med en tång.
Clip-in löshår är en metod där man klickar i löshår fastsatt i clips. Clip-ins kan sättas i och tas ut på bara några få minuter.

Har du fler frågor?

Kontakta oss

Tillval för ditt löshår

Detaljer

Vikt 0.5 kg
Dimensioner 50 cm
Hårfärg

Ask mörkblond, Blond, Brunsvart, Kall brun, Kall ljusbrun, Mörkblond, Svart, Varm brun, Varm ljusbrun, Very blond