Köpvillkor

Köpvillkor lavishstockholm.se

Följande allmänna villkor är tillämpliga på alla avtal som du sluter med Lavish.
Genom att beställa accepterar du dessa villkor oavsett om din beställning sker i webshop eller över disk. Beställningar som görs av personer under 18 år bedöms enligt gällande regler för kontantköp och skall ha målsmans godkännande för beställning. Lavish förbehåller sig för eventuella tryckfel i text och bild samt fel i produktspecifikation, på samtliga produkter i sortimentet. Vid eventuella fel i angivande av lagersaldo förbehåller sig Lavish rätten att korrigera detta i efterhand. För att du ska få ut det mesta av din vara bör du följa våra skötselråd. Läs mer på vår hemsida eller kontakta gärna vår kundtjänst om du har frågor.

Ångerrätt

Du har 14 dagars returrätt efter att du mottagit dina produkter. Returrätten gäller endast på obruten förpackning samt oanvänd vara. Vi skickar alltid med en hårslinga som motsvarar den färg, längd och kvalitet som du beställt. Du kan enkelt se om hårslingan motsvarar dina förväntningar. Bruten förpackning eller använd produkt går ej att ångra.

Returfrakt

Vid alla returer är du ansvarig för att varan når oss, och om inte annat anges, även för fraktkostnaden. Är din order felexpedierad eller felaktig återbetalas returfrakten. Vid byten står Lavish för frakten för dina nya varor.

Privat policy

Vi följer personuppgiftslagen (PUL). I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter enligt PUL i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få tillgång till den information som vi registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i sådana fall via e-post.

Produktansvar

Lavish avsäger sig allt ansvar för hur produkten används och omhändertas till köparen. Köparen har själv fullt ansvar för hur produkten används, och måste själv kontrollera eventuella allergier eller fel. Lavish rekommenderar alltid att produkterna används på det sätt som anges i produktinformationen på hemsidan. Aktuell information är endast den information som visas på Lavish officiella hemsida.

Reklamation

Om du anser att en produkt är defekt eller felaktig kontakta gärna oss. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten. Reklamationsrätten omfattar t.ex. inte fel orsakade av normalt slitage eller felaktigt användande, eller då du ändrat varans ursprungskick (t.ex. alla typer av färgbehandling).
Vid en reklamation bedömer vi varans beskaffenhet och produktens beräknade livslängd tas i åtanke.
Om varan efter granskning bedöms som defekt/felaktig ersätts du i första hand ny vara. Om ny vara inte kan skickas återbetalas totalbeloppet inklusive expeditions- och fraktkostnader.

Vid reklamation av insättning av hår ber vi dig kontakta den person/salong som utfört arbetet, då denne står ansvarig för att arbetet utförts korrekt.

För att Lavish ska kunna bedöma den reklamerade varan ska hela varan återsändas, detta tillsammans med en utförlig beskrivning av felet och hur varan används. Om inte hela varan/ordern kommer i retur till oss kan vi inte göra en fullständig bedömning av varans fel och kan endast bedöma och eventuellt återbetala för den del vi fått tillhanda. Lavish betalar inte ut fraktkostnader för reklamation. Reklamation till Lavish ska göras inom 30 dagar från det att kunden mottagit ordern.