Support

Vanliga frågor och svar

Söker du svar på en fråga? Vi ber dig titta igenom sektionen för vanligt förekommande frågor här nedanför och se om du hittar svar på din fråga. Vill du ha vidare hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss via kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Vad är Remy hår?

Remy hår betyder att alla hårstrån är vända åt samma håll, vilket gör att de håller bra och inte tovar sig. Remy hår är enligt många den i särklass finaste kvaliteten av människohår.

Kan jag sola och bada med löshår?

Ja, om du inte doppar håret. Vårt löshår är äkta hår och behöver skötas precis som det egna håret. Saltvatten, klor eller sol är inte bra för håret då det torkar ut håret.

Kan jag träna med löshår?

Absolut, det går jättebra.

Hur ofta måste jag tvätta håret?

Så sällan du vill. Precis som med allt annat är ingenting bra när man gör det för ofta. Använd med fördel de produkter som vi rekommenderar för att löshåret ska hålla sig fint länge.

Kan jag sätta upp löshåret?

Våra små fästen gör det möjligt för dig att ha viken frisyr du än önskar.

Vad är priset för hårförlängning?

Priser varierar beroende på den längd, mängd och metod som man väljer. Om det är första gången du ska till oss ber vi dig att boka en konsultation så kan vi titta på ditt hår och berätta mer.

Vilken kvalitet har löshåret?

Vårt löshår är Remy hår och är därav 100% äkta hår.

Vad skiljer mellan olika löshårs metoder?

Löshår med keratinvax är slingor som är sammanbundna med keratin, vilket fungerar likt ett lim. Keratin är även ett ämne som finns naturligt i ditt egna hår. Slingorna sätts samman med hjälp av en värmetång.
Löshår med ringar (soft rings), också känt som loop hair, består av små mikroringar som sätts in i ditt egna hår genom att klämmas ihop med en tång.
Clip-in löshår är en metod där man klickar i löshår fastsatt i clips. Clip-ins kan sättas i och tas ut på bara några få minuter.